Åpningstider  §  Mandag-Fredag: 12:00 – 18:00

Lørdag – Sondag: Stengt

Om oss

§

Bårstua 1840 er plassert på Skansen, Tromsø by sitt 1000 årssted og byens hjerte. Du finner cafeen på toppen av vollen der formiddags-solen kan nytes i frodige og fredelige omgivelser.

Vi er en koselig liten kafe som rommer opptil 30 gjester, og vi har satset på en varm og intim atmosfære, hvor vi komplimenterer det gamle og historiske fra plassen og bygget med litt mer moderne utforming. Vi har fyr peisen i de kalde og mørke månedene, og byens største uteservering i sommerhalvåret, hvor vi har plass til flere hundre gjester

Menyen har et nord-norsk preg i valg av råvarer, og alt lages fra bunnen av. Vi har en liten meny, men den er nøye satt sammen og vi har fokus på kvalitet og smak.
Vi har også alle bevilgninger, inne og ute, og satser på kulturelle innslag i kafeen med for eksempel konserter, foredrag, Vårfesten på Skansen, Nordlysfestivalen, 17. Mai og mye mer. Lokalene kan også bookes til konferanser, møter eller private arrangementer.

Bårstua 1840 eies og driftes av Medlemmer av Fontenehuset i Tromsø og er et sosialt entreprenørskap hvor alt overskudd går til å skape flere verdifulle arbeidsplasser til mennesker som står langt fra jobb.

§

Velkommen